Evenimente

SHOW ACADEMIA ARTEGO ITALIA BUZAU - SUCEAVA MAI 2015

20 Mai
2015

Echipa artistica Artego va prezenta in data de 12.05.2015 la Buzau la Complex Orhideea din Strada Mesteacanului, nr. 10 si in data de 13.05.2015 la Suceava la Hotel Imperium din Bvd. Sofia Vicoveanca nr.17, un seminar bazat pe tehnici de colorare. In cadrul acestor evenimente vor fi prezentate tehnici din colectia Artego Soul of Flowers, colectie care a fost lansata in Romania in luna mai a acestui an.

Pe langa frumusetea lor exterioara , florile au o putere magica interioara, ce genereaza emotii. Florile au fost intotdeauna un obiect de inspiratie si un mijloc de comunicare.
Florile au un impact puternic asupra sufletelor noastre, misterios si pozitiv, asemenea unei melodii relaxante care stimuleaza corpul sa traiasca in armonie cu sufletul
Colectia Artego inspirata din lumea florilor , de frumusetea lor, de nuantele si de umbrele lor naturale, trimite un mesaj catre toate femeile care vor alege sa poarte tendintele florale.
In aceasta colectie Artego a ales cele mai frumoase flori pentru tine si pentru clientii tai. Talentul tau si inspiratia acestei colectii te vor ajuta sa le oferi clientilor lucruri noi care sa le sublinieze personalitatea

Orhideea - este una dintre florile atribuita Afroditei, zeita dragostei. In mitologia greaca semnifica perfectiunea spirituala si armonia. Femeia care o reprezinta este senzuala, pasionala, frumoasa si plina de farmec.

Irisul Albastru – supranumit “ochiul paradisului”, irisul este natic din Siria, este un simbol al Frantei si un vestitor divin in mitologia Greciei, simbolizand zeitatea curcubeului. Femeia Iris aduce un mesaj de fericire, intelepciune si devotament.

Camelia – aceasta floare este originara din Japonia si simbolizeaza perfectiunea si frumusetea ascunsa, pentru ca adevarata eleganta inseamna sobrietate. Femeia care o reprezinta este loiala si sofisticata, perfectionista si pretuieste excelenta.

Trandafirul englezesc – in mitologia romana, trandafirul indragostitilor a fost floarea consacrata zeitei Venus si a fost mereu un simbol al dragostei profunde si sincere. Femeia care il reprezinta este senzuala, pasionala asemeni unui foc aprins, este plina de energies i de entuziasm.

Evenimentele contin 4 tehnici noi de colorare, vopsire si styling prezentate pas-cu-pas, astfel incat pot fi aplicate imediat in salon.
Fiecare participant va primi un ghid de prezentare pas-cu-pas al colectiei Soul of Flowers si diplome de participare semnate de Academia Artego Italia.


Urmareste sectiunea de evenimente a site-ului nostru pentru a fi la curent cu seminariile pe care le sustinem.

Înapoi

Autentificare parteneri Evenimente Contact Termeni si conditii Plata si livrare Retur Prelucrarea datelor personale
Copyright 2016 Salonpro SRL. Toate drepturile rezervate.Design web și programare