Evenimente

ACADEMIA ARTEGO ITALIA TIMISOARA - BAIA MARE NOIEMBRIE 2014

24 Oct
2014

Echipa artistica Artego va prezenta in data de 11.11.2014 la Timisoara la hotel Lido din Bulevardul Iosif Bulbuca nr 20 si in data de 12.11.2014 la Baia Mare la Sala Milennium din strada Vasile Lucaciu nr 2, un seminar bazat pe tehnici de colorare. In cadrul acestor evenimente vor fi prezentate tehnici din colectia Artego Agate’s Secret, colectie care a fost lansata in Romania in luna mai a acestui an.


Numele “Agat” isi are originea in Grecia antica si este considerata o piatra care ne ghideaza sufletul. Sunt tipuri diferite de pietre Agate, acesta reprezentand punctual de plecare al colectiei Artego Agate’s Secrets.
Colectia este alcatuita din patru parti bazate nu doar pe profilul fizic al femeii, ci si pe cel psihologic:
· Agatul Rosu: are multe striatii rosii care indica putere si pasiune. Femeia care-l reprezinta este instinctiva, pasionala si plina de succes.
· Agatul Violet: reprezinta nevoia noastra de introspectie si faciliteaza analiza critica a experientelor noastre. Femeia care-l reprezinta este introspectiva, logica si spirituala.
· Agatul de Foc: ne ajuta sa dezvoltam capacitatile de a comunica cu ceilalti si ne imbunatateste respectul de sine. Femeia care-l reprezinta este intuitiva, vesela si creativa.
· Agatul Mosc: este piatra renasterii. Reprezinta stabilitate, durabilitate si echilibru. Femeia care-l reprezinta este curajoasa, fascinanta si increzatoare in sine.
Stilistii care vor fi prezenti sunt Attillo Flammia si Chiara Amatore membrii ai Academiei Artego Italia.
Evenimentele contin 4 tehnici noi de colorare, vopsire si styling prezentate pas-cu-pas, astfel incat pot fi aplicate imediat in salon.
Fiecare participant va primi un ghid de prezentare pas-cu-pas al colectiei Agate’s Secret si diplome de participare semnate de Academia Artego Italia.

Urmareste sectiunea de evenimente a site-ului nostru pentru a fi la curent cu seminariile pe care le sustinem.

Înapoi

Autentificare parteneri Evenimente Contact Termeni si conditii Plata si livrare Retur Prelucrarea datelor personale
Copyright 2016 Salonpro SRL. Toate drepturile rezervate.Design web și programare