Evenimente

ARTEGO THE GLOBE SHOW INTERNATIONAL 5-6 OCTOMBRIE 2014

24 Oct
2014

SALONPRO are placerea sa va prezinte evenimentul anului 2014 in hairstyling – “ Globe Show by Artego”.
Un eveniment unic unde ai ocazia sa-i cunosti pe unii dintre cei mai buni profesionisti in hairstyling. Va garantam 2 zile magice petrecute in compania Artego, cu spectacole si prezentari de neuitat, create de directorii artistici ai unor academii de profil din Anglia, provenite din Vidal Sassoon:
- Mazella & Palmer cu Jean Baptise Mazella si Dove Palmer
- Saco cu Richard Ashforth
Jean Baptiste Mazella si Dove Palmer au pus bazele colaborarii lor lucrand ca directori de creatie la cea mai cunoscuta scoala din lume, Vidal Sassoon. Cei doi sunt creatorii unora dintre cele mai remarcabile colectii de styling din ultimii ani. Filosofia pe care se bazeaza este: “Nu doar sa tunzi parul, ci si de ce.”
Ei transmit si elevilor lor bazele tehnice in styling, invatandu-i pe acestia cand, cum si de ce sa le puna in aplicare.
Cei doi sunt cunoscuti in toata lumea: lucreaza in Anglia, Franta, Rusia, Taiwan si multe alte tari.
Richard Ashforth, Director de Creatie International al Academiei SACO, si-a inceput cariera lucrand ca stilist in orasul sau natal, fapt ce l-a ajutat foarte mult in dezvoltarea sa profesionala. Pasiunea pentru hair-styling l-a condus catre celebra scoala, Vidal Sassoon, unde a lucrat timp de 20 de ani, devenind Art Director al tuturor academiilor de profil din Anglia.
Acum 8 ani, dupa ce a parasit scoala Vidal Sassoon, Richard a deschis propriul salon Saco impreuna cu Charmine Piche si acum conduce cateva academii de profil din Londra, Montreal si San Diego si in curand va deschide si in Bordeaux.
SACO lanseaza anual foarte multe DVD-uri cu traininguri si alte servicii pentru stilisti.
Ultima colectie lansata de Richard Ashforth este foarte apreciata in intreaga lume.

Participarea la acest eveniment reprezinta o investitie in instruirea Dvs. ca si stilisti. Veti pleca acasa cu multe idei noi pe care le puteti adapta in functie de creativitatea dumneavoastra si cerintele clientilor.

Evenimentul va avea loc in zilele de 5 si 6 Octombrie.


Detalii la reprezentantul Dvs. sau la infoline 0727 058 045

Înapoi

Autentificare parteneri Evenimente Contact Termeni si conditii Plata si livrare Retur Prelucrarea datelor personale
Copyright 2016 Salonpro SRL. Toate drepturile rezervate.Design web și programare