Evenimente

SHOW COSMETICS BEAUTY HAIR - ROMEXPO BUCURESTI 2014

24 Oct
2014

SALONPRO este unul dintre cei mai mari expozanţi prezenţi la târgul Cosmetics Beauty Hair în ultimii ani. SALONPRO s-a impus în cadrul acestei expoziţii ca o companie puternică, ce le oferă profesioniştilor în domeniu atât produse şi servicii de calitate, cât si pregătire şi training în cadrul evenimentelor organizate la stand.
Realizările noastre:
· Standul nostru a avut o suprafaţă mai mare de 100 de m2
· Am avut peste 10.000 de vizitatori
· Am avut trei echipe de stilisti profesionişti care au lucrat pe scenele SALONPRO
Am avut trei scene şi un post de manichiură în cadrul standului nostru, pe care au lucrat pe toată perioada târgului mai multe echipe de profesionişti.
ECHIPA ARTEGO ROMANIA reprezentată de Carmen Dobrescu a realizat tunsori şi coafuri după noile tendiţe şi a încântat publicul cu propuneri interesante de styling. De asemenea a prezentat beneficiile produselor inovative de la ARTEGO.
ECHIPA PAUL MITCHELL a fost ca intotdeauna foarte activa. Echipa a fost alcatuita din Angelo Frasca, dublu campion mondial in coafuri de seara si avantgarda si din trainerii Paul Mitchell in Romania: Catalin si Stefania . Acestia au oferit un spectacol grandios, folosind produse din gama de lux Paul Mitchell si prezentand noi tehnici de tunsoare si styling.
ECHIPA BABYLISSPRO venită direct din Franţa pentru a participa la acest eveniment, a fost reprezentată de Samy Karoutchi, el este Maitre Coiffeur, cea mai inaltă distincţie pe care o poate primi un stilist in Franţa si a oferit pe parcursul targului coafuri inedite de zi şi de seară, precum şi modele de cocuri de mireasă. Aparatura BABYLISSPRO a fost utilizată pentru realizarea tututor tipurilor de coafuri: de la coafurile de zi până la cele mai elaborate, de seară.
ECHIPA LCN – demonstraţii cu produse de elită în manichiură şi pedichiură
Pentru brandul LCN s-au oferit demonstraţii gratuite de realizare a manichiurii în stiluri noi şi deosebite de catre trainerul LCN in Romania : Dana Patrascu.

Înapoi

Autentificare parteneri Evenimente Contact Termeni si conditii Plata si livrare Retur Prelucrarea datelor personale
Copyright 2016 Salonpro SRL. Toate drepturile rezervate.Design web și programare