Evenimente

CURS PERFECTIONARE LCN RECOLUTION - CONSTANTA 07.08.2012

7 Aug
2012

Curs perfectionare LCN Recolution - Constanta

Brandul LCN a revolutionat piata internationala datorita calitatii extrem de ridicate a produselor si a grijii permanente pentru sanatate.
LCN ofera cele mai performante produse de ingrijire a mainilor, unghiilor, produse pentru manichiura Spa, geluri de constructie a unghiilor, nail art si multe alte produse.
Oja permanenta Recolution rezista perfect pana la 3 saptamani si pastreaza sanatatea unghiilor datorita calitatii superioare a ingredientelor folosite. Cu aceasta gama, saloanele de infrumusetare pot oferi un serviciu nou si foarte interesant pentru clientul final.

Curs perfectionare Oja Permanenta Recolution - Constanta

Pe 18 iulie a avut loc, la Constanta, seminarul tehnic LCN Recolution. Conceput ca un curs de perfectionare, seminarul a fost impartit in doua sectiuni: in prima parte a seminarului au fost prezentate principiile aplicarii ojei permanente Recolution, precum si principiile unui serviciu de manichiura complet. Aspectele teoretice insusite au fost apoi puse in practica in cea de-a doua parte a cursului, in care cele 20 de manichiuriste prezente la eveniment au aplicat tehnica invatata pe modele, sub coordonarea specialistilor LCN.
La finalul seminarului, manichiuristele au primit din partea SALONPRO diplome de perfectionare in aplicarea ojei permanente LCN.
Salonpro realizeaza in toata tara, cursuri, seminarii si workshopuri de pregatire profesionala a manichiuristelor in care traineri certificati LCN le ofera acestora intregul suport de care au nevoie.
Cursurile organizate de Salonpro ajuta manichiuristele in dobandirea unui grad de pregatire inalt, care contribuie, in mod direct, la atragerea de clienti noi in saloanelor de manichiura.
Urmareste programul nostru de seminarii pentru evenimentele urmatoare!

Înapoi

Autentificare parteneri Evenimente Contact Termeni si conditii Plata si livrare Retur Prelucrarea datelor personale
Copyright 2016 Salonpro SRL. Toate drepturile rezervate.Design web și programare