Evenimente

SAMY KAROUTCHI REVINE IN ROMANIA IN IASI 08.08.2013

8 Aug
2013

SAMY KAROUTCHI – Maitre Coiffeur Franta - cu renume international in coafuri de seara - revine in Romania!

Despre SAMY KAROUTCHI: Profesor al academiei de stilisti din Nisa, SAMY KAROUTCHI a primit titlul de “MAITRE COIFFEUR”, cea mai inalta distinctie pentru un profesionist in Franta. Castigator a numeroase competitii internationale pentru coafuri de seara, stilistul Miss Franta si al campionatelor de frumusete din Franta, SAMY KAROUTCHI este renumit international datorita show-urilor de coafuri de seara. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul coafurii, cu un stil propriu foarte elaborat de realizare a coafurilor de seara si mireasa, SAMY KAROUTCHI este ambasador BABYLISSPRO in intreaga lume.


Show coafuri de seara si mireasa– Iasi, 13 August

In cadrul show-ului de la Iasi vor fi prezentate 4 tehnici diferite (cocktail, mireasa, transformare coafura zi-seara, tehnici de impletituri) prin care pot fi realizate zeci de cocuri si coafuri de seara. In adata de acestea SAMY a pregatit si cateva noutati care vor fi prezentate in premiera si reprezinta ultima moda in cocuri.

Show-ul "COAFURI DE SEARA SI MIREASA - SAMY KAROUTCHI" are loc pe 13 august de la ora 10:30, la Hotel ASTORIA - Sala Eminescu. Intrarea se face pe baza de invitatie in valoare de 89 lei de persoana.

Workshop: Pe 13-14 august la Hotel ASTORIA - Sala Creanga din Iasi are loc WORKSHOP-ul "4 TEHNICI coafuri de seara & mireasa step-by-step cu SAMY KAROUTCHI". In cadrul acestui Curs Avansat de Haute Coiffure cu SAMY KAROUTCHI for fi predate pas cu pas tehnici de realizarea a coafurilor de seara intr-un mod usor de inteles si insusit. Toti participantii vor lucra pe capete de manechin cu par natural si vor fi asistati cu atentie in invatarea tehnicilor astfel incat acestea sa fie aprofundate. La final se vor oferi DIPLOME DE INSTRUIRE.
PROGRAM:
13 august, 15:00 - 18:00, Tehnica COCKTAIL dedicata coafurilor pentru petreceri, ocazii speciale, evenimente, cu care se pot realiza cocuri simple sau complexe
14 august, 9:00 - 18:00, Tehnicile:

- MARIEÉ dedicata coafurilor de mireasa, cu care se pot realiza diferite tipuri de cocuri elegante si pline de stil
- FIANCÉ dedicata transformarii rapide si spectaculoase a unei coafuri de zi intr-o coafura de seara
- AMOUR Tehnica bazata pe impletituri, cu care se pot realiza foarte multe tipuri diferite de coafuri.

Pretul de participare la workshop: 590 lei / persoana.

Înapoi

Autentificare parteneri Evenimente Contact Termeni si conditii Plata si livrare Retur Prelucrarea datelor personale
Copyright 2016 Salonpro SRL. Toate drepturile rezervate.Design web și programare