Coșul tău

Programe comerciale si oferte speciale

Vrei să-ți deschizi un salon sau ai deja unul? SalonPro este aici pentru tine!

Suntem mândri să fim unul dintre principalii importatori de produse profesionale din România, iar misiunea noastră este să susținem și să îmbunătățim activitatea fiecărui salon din țară. Ne-am dedicat să dezvoltăm programe comerciale și oferte speciale care să aducă avantaje semnificative pentru afacerea ta.

De ce să alegi SalonPro?

Produse Profesionale de Încredere: SalonPro este cunoscut pentru calitatea și diversitatea gamei noastre de produse. Lucrăm doar cu branduri de top, astfel încât salonul tău să ofere servicii de cea mai înaltă calitate.

Consultanță Personalizată: Echipa noastră de consultanți specializați este gata să te ajute să alegi cele mai potrivite produse pentru nevoile și cerințele salonului tău. Suntem aici pentru a te ghida pe tot parcursul procesului de achiziție.

Oferte Speciale Atractive: La SalonPro, înțelegem nevoile specifice ale salonelor și oferim condiții speciale foarte avantajoase pentru achiziții en-gros. Poți economisi semnificativ atunci când alegi produsele noastre.

Cum te putem ajuta?

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte speciale și pentru a discuta despre nevoile tale specifice, te rugăm să ne contactezi prin intermediul unuia dintre numerele de telefon de mai jos:

  • Număr de Telefon pentru Managementul Vânzărilor:+40 726 398 944;
  • Număr de Telefon pentru Relații cu Clienții: +40 726 398 950.

Echipa SalonPro este aici pentru tine și pentru succesul salonului tău. Contactează-ne astăzi pentru a începe o colaborare fructuoasă și pentru a duce salonul tău la un nivel superior!

banner-oferte-pop-up