Coșul tău

Reclamatii

La SalonPro, ne dorim să vă oferim cea mai bună experiență posibilă. Cu toate acestea, înțelegem că pot apărea situații în care doriți să ne semnalați o problemă sau să faceți o reclamație. Suntem aici pentru a vă asculta și pentru a rezolva orice neclaritate sau nemulțumire aveți.

Vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a face o reclamație. Vă asigurăm că vom lua în considerare fiecare reclamație în parte și vom depune toate eforturile pentru a vă oferi o soluție satisfăcătoare în cel mai scurt timp posibil.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

Vă mulțumim că ați ales să ne informați despre preocupările dumneavoastră. Echipa noastră de asistență va analiza reclamația dumneavoastră cu cea mai mare atenție și va lua măsurile necesare pentru a rezolva situația în mod eficient. Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă furniza un răspuns sau pentru a solicita informații suplimentare, dacă este cazul.

La SalonPro, apreciem feedback-ul dumneavoastră și suntem dedicați în întregime satisfacției clienților noștri. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că ne ajutați să ne îmbunătățim constant serviciile.

banner-oferte-pop-up