Coșul tău

Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.salonpro.ro.

Site-ul www.salonpro.ro (denumit în continuare „SITE”) este proprietatea S.C. Salonpro S.R.L.

Adresa de corespondență: Str. Balta Albina nr. 133L, sector 3, București.

Telefoane de contact: 021.460.66.60; 0724.385.395

Adrese de email: office@salonpro.ro; vanzari@salonpro.ro.

ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Utilizând acest SITE, dumneavoastră (denumit în continuare „Utilizator”) sunteți de acord cu Termenii și Condițiile pe care Salonpro le pune la dispoziție. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile acestui SITE vă rugăm să nu utilizați acest SITE.

Societatea Salonpro S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/16030/2006, C.I.F. RO19087130, este deținătoarea site-ului www.salonpro.ro

SITE-ul pune la dispoziția Utilizatorilor un magazin online de produse cosmetice profesionale, care include: Produse Profesionale pentru Păr, Aparatură Profesională, Foarfece, perii, accesorii, Mobilier și aparatură saloane, Produse pentru epilat, Manichiură și Pedichiură.

Folosind acest SITE Utilizatorul este de acord să respecte Termenii și Condițiile expuse aici.

Utilizatorul a luat la cunoștință că, deși Internetul este adesea un mediu sigur, există întreruperi sau probleme care țin de serviciile de internet care sunt în afara puterii Salonpro SRL, iar Salonpro SRL nu poate fi găsit responsabil pentru orice pierderi de date în timpul transmiterii informațiilor pe Internet.

Cu toate că ne dorim ca SITE-ul să fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, SITE-ul ar putea fi indisponibil din când în când pentru orice motiv, incluzând – fără să se limiteze la – mentenanța și verificări tehnice. Înțelegeți și ați luat la cunoștință că din cauza circumstanțelor, fie ele în afara sau în puterea Salonpro SRL, accesul la SITE poate fi întrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.

COMENZILE ONLINE SE REALIZEAZĂ ÎN URMĂTOARELE CONDIȚII

Pentru persoane fizice: nu este necesară înregistrarea pe SITE, se pot realiza comenzi în mod direct, adăugând produsele dorite în coșul de cumpărături.

Pentru saloanele de înfrumusețare este necesară înregistrarea pe SITE. După completarea datelor de înregistrare, acestea vor fi verificate de operatorii noștri. Contul va deveni valid și va putea fi folosit în 1-2 zile lucrătoare de la înregistrarea pe SITE. Autentificarea ulterioară se va realiza pe baza numelui de utilizator și a parolei alese.

Pentru persoane juridice care doresc să achiziționeze produse pe firmă, dar nu sunt saloane de înfrumusețare, nu este necesară crearea unui cont pe SITE. Se achiziționează produse ca și în cazul persoanelor fizice, însă înainte de trimiterea comenzii este necesară bifarea casuței „Date de facturare firmă” și completarea câmpurilor necesare.

Comenzi telefonice se pot realiza la numerele: 021.460.66.60 sau 0724.385.395, numere cu tarife normale apelabile de Luni până Vineri în intervalul 9:00 – 17:00.

Informații suplimentare despre produse pot fi obținute de la numerele menționate mai sus, la adresa vanzari@salonpro.ro sau folosind formularul de contact din cadrul secțiunii „Contact”.

Fotografiile produselor afișate pe SITE sunt cu titlu de prezentare. Cu toate că Salonpro SRL încearcă să updateze constant SITE-ul, pot surveni diferențe între poze și produsele fizice. Vă rugăm să ne sesizați orice diferență observată între poza și produs pentru a realiza înlocuirea pozelor respective. De asemenea, Salonpro SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru orice neconcordanță între fotografiile produselor pe SITE și ambalajul/forma de prezentare a produselor fizice.

Salonpro.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, să modifice, să anuleze sau să actualizeze acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Salonpro.ro își rezervă dreptul de a modifica, șterge, actualiza orice produse prezente pe site în orice moment, fără notificare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului Salonpro.ro: texte, imagini, video, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea Salonpro.ro și/sau a partenerilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Salonpro.ro a oricărui element enumerat mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Salonpro.ro permite Utilizatorului acces nelimitat în interes personal pe acest SITE.

Utilizatorul nu are dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral SITE-ul, de a reproduce parțial sau integral SITE-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata SITE-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății Salonpro SRL fără acordul scris al acesteia.

Cei care accesează/vizitează SITE-ul pot face comentarii sau orice alte comunicări, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Salonpro.ro solicită fiecărui membru înregistrat să acționeze în mod onest și etic atunci când folosește SITE-ul.

Persoanele care vor utiliza o adresă inexistentă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. Salonpro.ro nu poartă responsabilitatea pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

Salonpro.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în acest website și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

Salonpro.ro nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate.

În mod expres, salonpro.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanță majoră sau incidentale, incluzând dar fără a se limita însă la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui SITE, sau orice alt aspect relacionat acestuia.

În cazul în care salonpro.ro va face obiectul oricărei pretenții de orice natură din partea oricărui terț în/sau/din legătură cu informațiile/materialelele/pozele își rezervă dreptul de a chema prin acțiune civilă pe cel ce a produs presupusul prejudiciu.

Salonpro.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un Utilizator prin intermediul SITE-ului.

Salonpro.ro nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defectuări sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit SITE-ul și nici nu garantează faptul că SITE-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de Salonpro.ro nu conțin viruși sau alte componente daunătoare.

Salonpro.ro nu răspunde pentru defectuățile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit SITE-ul.

Prin folosirea (vizitarea) SITE-ului, Utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și Salonpro.ro și partenerii/afiliații săi.

Sunt interzise în mod expres: accesarea SITE-ului de către dispozitive sau programe automate, copierea manuală a conținutului, citirea sau publicarea conținutului de către alte firme sau site-uri pentru a face comparație sau analiză.

Întregul conținut este proprietatea Salonpro.ro și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor din România. Orice încercare de a accesa datele personale ale oricărui alt Utilizator sau de a modifica conținutul SITE-ului este considerată tentativă de fraudă a SITE-ului și se va solicita punerea în mișcare a cercetării penale împotriva persoanei respective.